welkom

—————————————————————————————————————————————————————-

Letters van zout brooddeeg

Het lijken net echte chocoladeletters, maar je kan er beter niet van snoepen…. Nadat we eerst het deeg zelf gekneed hebben, zijn we aan de slag gegaan om onze letters zo mooi mogelijk te maken. Wat is het resultaat leuk geworden!

———————————————————————————————————————————————————————

Pietengym

Klimmen, klauteren, kruipen, springen, gooien, balanceren…..  de kinderen uit groep 4 kunnen dat allemaal heel goed en hebben hun Pietendiploma natuurlijk gehaald!

———————————————————————————————————————————————————————

Kinderboeken ruilmarkt

In de Kinderboekenweek was er op school een ruilmarkt waar iedereen die een boek had ingeleverd er ook weer een mocht uitzoeken.

———————————————————————————————————————————————————————

Start van het schooljaar 

In de eerste paar weken van het schooljaar hebben we al heel veel gedaan. We hebben natuurlijk naar elkaars vakantieverhalen geluisterd, er een verhaal en tekening over gemaakt. We hebben hele grappige en feestelijke foto’s gemaakt van ieder kind voor de verjaardagskalender (kom gerust even in de klas kijken!)

De kinderen hebben veel samengewerkt bij verschillende opdrachten, onder andere tijdens een rekencircuit. Ook is er in tweetallen een vlaggetje versierd voor een verjaardagsslinger. De kinderen zijn meer te weten gekomen over elkaar door met een vragenblad door de klas te lopen. Dat hebben ze heel enthousiast gedaan.

  img_4076 img_4068 img_4070

 

We zijn natuurlijk ook begonnen met de dagelijkse vakken. In groep 4 wordt er gewerkt in gewone schriftjes en dat is best wennen voor de meeste kinderen.

Maar wat doen ze goed hun best en wat kunnen ze lekker werken! Het was een heel goed en gezellig begin van het nieuwe schooljaar.

Juf Carien en juf Wil, schooljaar 2016-2017