Tante Cato is een organisatie gespecialiseerd in buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

‘& ZO’ staat voor alles wat daar bij hoort om deze dienstverlening zo compleet mogelijk te maken:

heel veel activiteiten en workshops met name op het gebied van sport&bewegen en creativiteit; uitgebreide en afwisselende studiedagen- en vakantieprogramma’s; na reservering voorschoolse opvang met ontbijt en het Tante Cato Kinderrestaurant voor het diner.

Wat Tante Cato biedt als aanvullend opvoeder, goede kinderopvang, voegt iets toe aan de belevingswereld van kinderen; je maakt er andere dingen mee dan thuis. Bij Tante Cato tref je als kind een omgeving waarin je geleerd en uitgedaagd wordt je fantasie te gebruiken en rekening te houden en samen te werken met anderen.

Tante Cato brengt de kinderen veel plezier, ontspanning en gezelligheid buiten schooltijd, hun ouders een hoop gemak en zekerheid en haar medewerkers veel voldoening en lol in hun werk en dat is te zien!

Hoe doen wij dit op de Ark…?

Op de Ark maken wij gebruik van het inpandige speellokaal. Deze ruimte is ingericht voor een verticale groep kinderen van schoolgroep 1 t/m 5. Ook wordt er gebruik gemaakt van het schoolplein en de gymzaal van de Ark.

Woensdags en vrijdags vindt de opvang niet op school plaats. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen tot en met groep 3 samengevoegd met de kinderen van de BMS en de Rosj Pina, op de locatie Tante Cato – BMS. De kinderen van de groepen 4 en 5 worden samengevoegd met de kinderen uit de schoolgroepen 6, 7 en 8, op de locatie Tante Cato – van Boshuizenstraat.

Wil je nog meer over ons weten? Loop gerust even bij ons binnen of kijk op onze website!

www.bsotantecato.nl